Skak

Jeg har tidligere spillet skak i Brøndby Skakklub. På grund af bowlingen har jeg ikke deltaget regelmæssigt på hold i flere år, men kun været reserve. I sæsonen 2000/2001 er jeg "fast" reserve på vores 2. hold, der spiller i KSU 4. række gruppe 1. Da lysten til seriøs skak har været dalende i de seneste år, har jeg valgt at melde mig ud af skakklubben...

Computerskak

Tidligere (midt i 1990'erne) brugte jeg en del tid på at udvikle et skakprogram (Misery) i C. Det spillede temmeligt dårligt, men det var da spændende at se det spille på eics.daimi.aau.dk. I den senere tid er jeg igen begyndt at snuse lidt til computerskak, så måske begynder jeg igen at arbejde på Misery, hvem ved? "Hvorfor hedder det Misery", tænker du sikkert. Jeg har næsten alt hvad Stephen King har skrevet og jeg regnede med at programmet ville spille elendigt :)

Misery er nu genopstået på fics.freechess.org:5000 som Speyside(C) - stadigt dårligt spilleniveau :)

Skak på nettet.

Der er efterhånden kommet mange steder på Internettet, hvor man kan få sig et parti skak eller to (eller ti, tyve, ...) Jeg spiller i øjeblikket en del på FICS, som er gratis. I Skakbladet reklameres der nu for Internet Chess Club, der desværre koster penge, men som også yder services som ikke findes på FICS. På ICC er der normalt flere spillere (d. 020100 kl 21:32 var der således 1773 mod 468 på FICS.)

 

Klik her for at spille skak på nettet!